Heroes University H Test Answers – (Math, History, Nature)

Heroes University H Test Answers

Looking for Heroes University H Test Answers 2022 so you reach the best spot. Here you will get Heroes University H Test Answers of Nature, History, and Math also with these answers you will defeat Angie Leiningen and unlock the best route in the game.

Heroes University H Test Answers 2022

Heroes University H Test Answers

Here are the best Heroes University H Test Answers of Nature, History, and Math.

Heroes University H Test Answers – History Answers

Here are the correct Heroes University H answers to the History test

Q 1. Pact of the rocks answer

Answer – (A) Transport pact…

Q 2. Dance Deliah answer

Answer – (c) Dance of the end

Q 3.End Shadow War answer

Answer – (d) None of the above

Q 4.Battle Nursith and Deliah answer

Answer – (c) Land of the dawn

Q 5.Hero disaster sept 7th,1988 answer

Answer – (b) Sokou the Mighty

Q 6.Heroes died mount Malcom 1943 answer

Answer – (a) 37

Q 7.First hero International organization of heroes answer

Answer – (c) Dina Goldschmith

Heroes University H Test Answers – Nature Answers

Here are the correct Heroes University H answers to the Nature test

Q 1. Rocks to power thunder heroes

Answer – (a) Ditania

Q 2. Rose of the north not poisonous

Answer – (a) Leaf

Q 3. The most useful part of the tree of the sun (restoration)

Answer – (a) Seed

Q 4. Most fertile time por electric type

Answer – (d) None of the above (The right answer is Winter)

Q 5. Greatest stregth of cat heroes

Answer – (b) Agility

Q 6. How many electric heroes changed light bulb

Answer – (c) None: if there is…

Q 7. Water heroes must take care of

Answer – (a) Dehydrate

Heroes University H Test Answers – Math Answers

Here are the correct Heroes University H answers to the Math test also you will not actually need to pass this test if you completed the previous tests:

Q. Dina’s equation, time to rescue…

Answer – (b) 3 minutes

Q. Amount of electro bullet needed are

Answer – (a) 3

Q. Diameter of Red Bee’s smallest wing

Answer – (c) 1,4 meters

Q. Creator of the Stamina Constant

Answer – (b) Peter Lagoon

Q. Carlesort triangular track

Answer – (c) 34 jumps

Heroes University H Test How Does It work?

To start the Heroes University H tests finish the prologue and meet Angie Leiningen at Classroom four.

You just need four out of seven right answers to win every test, and you just need to win two out of three tests to defeat her, but we are going to provide you the all 21 right answers above.

After you have defeated Angie Leiningen, talk to Dominique Goldschmith about Angie Leiningen to get the actual maid dress, wait one day and then visit Angie Leiningen at the in-game study room (same corridor as classroom four).

Conclusion

Hopefully, you like our Heroes University H Answers guide. In this post, we covered Heroes University H Test Nature, History, and Math Answers with these right answers you will defeat Angie Leiningen and unlock the best route.

If you have any questions or feedback related to Heroes University H Answers so comment section is always open for you.

Read More –